Известие

Collapse
No announcement yet.

Изработка на ключ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изработка на ключ

Здравейте, дали може да ме насочите към ключар в София или Плевен, който може да направи дубликат на ключ за Алфа Ромео 156 SW 1,9 16V 2005 г.
    Предпочетам да може да направи ключа с бутоните за заключване и за отваряне на багажника

В Плевен, в Бриколажа, в ляво вътре до входа има ключар, който може да ти направи ключ със сигурност. За бутоните трябва да питаш на място.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      В Плевен, в Бриколажа, в ляво вътре до входа има ключар, който може да ти направи ключ със сигурност. За бутоните трябва да питаш на място.
      То всеки може да нареже перото. Х*я и скъпотията да настрои транспондера и чипа на имобилайзера
      Mercedes S320 W220
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Транспондерът може да се клонира, но по-големият проблем ще е със синхронизирането на приемника за централно/капак/аларма, за което ще е нужен кода за програмиране на приемника. Ако колегата не разполага с него, работата става дебела.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Точно тоя в Бриколажа , нищо няма да направи.
          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Транспондерът може да се клонира, но по-големият проблем ще е със синхронизирането на приемника за централно/капак/аларма, за което ще е нужен кода за програмиране на приемника.
            Точно човек който може да свърши всичко това ми трябва.

Comment

Човека,който ще свърши работа се казва КЕНАРОВ.Аз имам същият проблем,звънях му,но понеже нали сме в Плевен,типично по плевенски ми отказа,защото не си заслужавало,да съм си слагал аларма от 60лв и да не го занимавам.На него клиентелата му е с коли от 30-40 000лв нагоре и затова явно така се изказа.Иначе е най-добрия в Плевен!
              alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
                Човека,който ще свърши работа се казва КЕНАРОВ.Аз имам същият проблем,звънях му,но понеже нали сме в Плевен,типично по плевенски ми отказа,защото не си заслужавало,да съм си слагал аларма от 60лв и да не го занимавам.На него клиентелата му е с коли от 30-40 000лв нагоре и затова явно така се изказа.Иначе е най-добрия в Плевен!
                Пак казвам тоя Кенаров , нищо няма да свърши.Като искаш пробвай , поне ще се наслушаш на смешки.
                Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 22:47.
                Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Специално с този човек с ателието в Бриколаж - Плевен съм говорил по телефона преди седмица. Каза, че не може да ми свърши работа.

Comment

Уял се е явно, на времето той ми направи резервния ключ и то на много прилична цена.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Абе аз в Плевен не намерих кой да ми обучи ново дистанционно,та май ше се слага допълнителна аларма.
                      alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

А за София някой да знае?

Comment

И мен ме интересува направата на нов ключ копие на оригиналния с бутоните с всичко. Колата ми дойде с един ключ, просто за всеки случай искам да си направя втори. Нямам този въпросния код за програмиране на приемника. Моля някой да ми каже човек за София и някаква ориентировъчна цена
                          '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
                            И мен ме интересува направата на нов ключ копие на оригиналния с бутоните с всичко. Колата ми дойде с един ключ, просто за всеки случай искам да си направя втори. Нямам този въпросния код за програмиране на приемника. Моля някой да ми каже човек за София и някаква ориентировъчна цена
                            Колега на лично ще ти пратя кординатите на това което аз съм намерил за сега. Ориентировъчно най-скъпия вариант е около 250 лв.
                            Всъщност пускам линка тук, ако модераторите смятат, че е реклама нека го изтрият
                            http://avto-kluchar.info/avtoklyucharski-uslugi/

Само ще те помоля да споделиш какво се е случило за да знам има ли смисъл да пътувам до София.
                            Last edited by krasy; d.m.y г., 19:50.

Comment

Колега с удоволствие ще споделя информация, но не съм на тази вълна сега. Имам да обслужвам колата, както и някои ремонтчета по окачването, които са по-наложителни, че скоро взех колата. След 2-3 месеца ще стигна до ключа и ще пиша какво е станало, питах просто за да се подготвя. Дори ти да си си свършил работа вече на някой друг може да му е полезно.
                              '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Working...
                              X